якщо замовлення до 15.00
Товар вагою понад 50 кг відправляється лише за частковою передоплатою 500грн.Сокирка
Нержавіюча сталь
12 місяців
Чорний, Сріблястий
Експрес або стандарт
до 30 кг об'ємної ваги
Передплата за товар 100%
Адресна доставка по Харкову!—БЕЗКОШТОВНО
на всі замовлення від 3500 грн.
Відправимо сьогодні
якщо замовлення до 15.00
40x60x30 см
Обмін та повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, згідно із Законом України "Про захист прав споживачів України"
Гарантія: 12 місяців
Сокира сікач кухонний MAXMARK MK-K73 для обробки великих шматків м'яса
Сокирка Maxmark MK-K73 - це спеціалізований кухарський ніж, який являє собою інструмент, що рубає-ріже. Незамінний інструмент на кухні. Він значно полегшує процес обробки великих шматків птиці та м'яса. З його використанням можна проводити рубку кісток, сухожиль і хрящів. Також сікач використовують для дрібної нарізки коренеплодів та овочів.
Сікач Maxmark MK-K73 – відмінний вибір як для домашніх кухарів, так і для професіоналів. Лезо майстерно виконане з нержавіючої сталі, яке ріже легко та ефективно. Має ергономічну рукоятку, яка перешкоджає ковзанню навіть у вологому стані. Ця виняткова сокира обтяжена і збалансована для зручності поводження.
Рекомендації щодо догляду:
- перед використанням промити у теплій воді з миючим засобом м'якою губкою;
- не використовувати для миття металеві губки, абразивні матеріали, їдкі, хлор та кислотовмісні очищувачі
Купити сокирку Maxmark MK-K73 можна, оформивши замовлення на нашому сайті або по телефону.
Характеристики:
- Тип: ніж сікач
- Виробник: Maxmark
- Призначення: універсальний
- Довжина леза: 16,5 см
- Товщина леза: 4 мм
- Матеріал леза: нержавіюча сталь
- Матеріал ручок: пластик/метал
- Тип лез: литий
- Тип кріплення рукояті: цільне лиття
- Можна мити в посудомийній машині
- Колір: сріблястий/чорний
- Країна-виробник товару: Китай
- Країна реєстрації бренду: Англія
- Гарантія: 12 місяців
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження
сокира гостра, дуже подобається різати м'ясо, виходить тонке. рекомендую





